KRACHTIGE IMPULS VOOR JE MT

Wat helpt jouw team en organisatie om tot jullie next level te komen? Ga binnen een veilige en duidelijke setting op onderzoek uit. Uitgangspunten zijn de huidige resultaten en uitdagingen binnen de organisatie en het team. No bullshit, maar ‘face the facts’. Wat is er echt gaande? Als er spanning aanwezig is gebruiken we deze als brandstof voor beweging. Iedereen geeft zijn inzet. In een sessie of een langer traject ga je de potentie ervaren van wat je met elkaar kunt realiseren.

MEER OVER MT SESSIES
Toon-99

DOORBRAAK NAAR WEZENLIJKE VERNIEUWING

Tijdens de MT sessie is er veilige ruimte, waarin doorbraken ontstaan. We vertragen en zoomen uit. Je wordt je bewust van oude oplossingen die je nog wel in je hoofd hebt, maar die niet meer werken in de praktijk. Je wordt uitgenodigd om op een frisse wijze naar zaken te kijken en ieder geeft haar eigen unieke perspectief. Vanuit ruime blik en open hart genereer je met elkaar wezenlijke vernieuwing en geef je een krachtige impuls aan je organisatie.

MEER OVER MT SESSIES

THEMA’S MT SESSIES:

Wat is de uitdagingen en ambities van jouw MT? Ervaar hoe je het potentieel vrij maakt.  We brengen je naar de kern van de zaak en helpen bij het zetten van de volgende stap. Voor jouw vraagstuk maken we een aanpak op maat.

Mogelijke thema’s onder meer: leiding geven aan zelfsturing, samenwerking, eigenaarschap en leiderschap.

MT sessies foto 4 shutterstock_327369023

ZELFSTURING REALISEREN


De sessie ‘Zelfsturing Realiseren’ geeft je MT inzicht en tools voor het realiseren van zelfsturing. Je leert de randvoorwaarden om zelforganisatie in jouw situatie tot een succes te maken en krijgt inzicht in de methode van ‘Integrale Zelfsturing’. Je ontdekt hoe je rollen en verantwoordelijkheden anders kunt inrichten, en hoe je afstemming en besluitvorming slimmer kunt organiseren: efficiënt en met alle betrokkenen. Je krijgt methodieken om medewerkers met elkaar hun functioneren te laten bespreken. Vervolgmogelijkheid is begeleiding van de implementatie van zelfsturing van je afdeling of organisatieonderdeel.
Business Team Meeting Around Table For Brainstorming Session

KRACHTIG EN ENERGIEK MT


Aan het einde van de sessie ‘Krachtig MT’ heb je een energiek MT, met heldere doelstellingen, vertrouwen en uitstraling. Jullie uitdagingen/vraagstukken vormen het uitgangspunt voor de sessie. We creëren een stevige ‘container’ waarin een doorbraak mogelijk wordt. In een krachtig proces spreken jullie je opnieuw uit over de bestaansreden en ambitie. De interactie in het MT leggen we bloot en door spanningen én verwachtingen uit te spreken groeit de gezamenlijke kracht. Daarbij is er aandacht en waardering voor ieders eigenheid en potentie. We introduceren een nieuwe manier van samenwerken en overleg.
Image of two young businessmen using touchpad at meeting

LEIDING GEVEN AAN ZELFSTURING

Deze sessie geeft je inzicht in hoe veranderprocessen werken. Je leert nieuwe concepten over leiderschap: ruimte geven en kader stellend, inspirerend en resultaatgericht. In plaats van ‘predict and control’  oefen je ‘sense and response’. Met behulp van de NextLevel Organisatietest bepaal je de mogelijkheden van de huidige situatie. Je leert te handelen vanuit je innerlijk kompas en mogelijkheden te benutten. In praktijksituaties oefen je meer faciliterend en verbindend leiding te geven. Je leert leiding te geven aan de beweging naar meer klantgerichte teams en zelfsturing.
MT sessies foto 7 shutterstock_370853285

“Het was een sessie met impact.”

Bedrijf: Antea Group Ingenieurs en Adviesbureau
Duur: meerjarige MT begeleiding

Het Management team van de Businesslijn Ruimte had de wens om met de verschillende teams in meer samenhang de klant te bedienen. En om een aantal belangrijke inhoudelijke thema’s te bespreken. Next Level Organiseren heeft het MT begeleid in het beter begrijpen van ieders drijfveren en manieren van doen. De samenwerking is verbeterd en er zijn knopen doorgehakt en concrete afspraken gemaakt.

Henri Deelstra (Businesslijn Directeur Ruimte):

“Toon zet vanuit zijn vakmanschap een natuurlijk gezag neer in het begeleiden van onze strategische heisessie. Hij geeft de hoogstnodige modellen en koppelt die ter plekke aan wat er gebeurt op het vlak van interactie. Dit gaf ons veel duidelijkheid en inzicht. Hij bewaakt het doel van de sessie. Zijn heldere en directe feedback op groepsniveau en persoonlijk tips geeft hij op een afgewogen manier. Het was een sessie met impact.”

Informeer nu naar een passende MT Sessie voor jouw organisatie of vraag de gratis organisatietest aan.

Next Level Organiseren heeft uitgebreide ervaring met MT sessies met impact. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy policy.

Neem contact met ons op:

+31 (0)6 53 21 89 38
info@nextlevelorganiseren.nl

NEEM CONTACT OP:

Verstuur verzoek